Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLIJALE LAŽNE BANKARICE

Uhićene jer je 82-godišnjakinja podigla novac u banci te na primopredaju povela i policajce

Novac/Ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
26.03.2021.
u 15:12

Kada su prevarantice vidjele da su s 82-godišnjakinjom policajci, pokušale su pobjeći

Dvije žene u dobi od 53 i 46 godina, kazneno su prijavljene jer su pokušale prevariti 82-godišnjakinju.

Kako je priopćila zagrebačka policija, njih su dvije 24. ožujka prijepodne kontaktirale 82-godišnjakinju. Lažno su joj se predstavile kao bankarice, te joj kazale da mora podići sav novac jer se sumnja da je krivotvoren. Žena im je u početku povjerovala te je otišla na banku i podignula sav novac koji je imala. Nakon što je to učinila, "bankarice" su je opet nazvale te joj kazale gdje da dođe s novcem i preda im ga. No tu 82-godišnjakinja ipak postaje malo sumnjičava pa zove policiju.

Nakon što im je ispričala policiji što joj je rečeno, oni su je uputili da ode na mjesto sastanka. Samo što nije bila sama, a kada su prevarantice vidjele da su s 82-godišnjakinjom policajci, pokušale su pobjeći. No policajci su ih sustigli i priveli.

Komentara 3

LI
liliZG
16:18 26.03.2021.

bravo bakiceeee!!!!!!!!!

BF
bf23
19:32 26.03.2021.

svaka čast i baki i policiji,sad samo da pravosuđe odradi posao pa da poduzetnice odmore par godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije