Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u kampusu

Uhićen student: ubio roditelje koji su ga došli odvesti kući?

Pucnjava u Michiganu
Foto: Reuters/PIXSELL
03.03.2018.
u 09:23

James Eric Davis Jr. ,19-godišnji napadač afroameričkog podrijetla, studirao je na sveučilištu u gradu Mt. Pleasant

Policija u Michiganu uhitila je studenta kojega sumnjiči za ubojstvo njegovih roditelja koji su došli u kampus kako bi ga odveli kući tijekom proljetnih praznika, javio je BBC.

U petak je objavljeno da je dvoje ljudi ubijeno u pucnjavi na sveučilištu u Michiganu, te da se ne radi o studentima, a da su uzrok tragedije vjerojatno "obiteljski problemi".

James Eric Davis Jr. ,19-godišnji napadač afroameričkog podrijetla, studirao je na sveučilištu u gradu Mt. Pleasant.

Sumnjiči ga se da je ubio majku i oca u svojoj spavaonici, dan nakon što je posjetio bolnicu vezano uz probleme s drogom.

Uhićen je nakon što ga je jedan putnik prepoznao u vlaku, nešto nakon ponoći u subotu.

Više od 100 policajaca tražilo ga je pod sumnjom da je ubio svoje roditelje, Jamesa Erica Davisa Sr i Divu Jeneen Davis, u sveučilišnom kampusu u petak ujutro.

Ovaj incident dogodio se manje od tri tjedna nakon pucnjave u floridskoj srednjoj školi u kojoj je ubijeno 17 ljudi i koja je ponovno pokrenula raspravu u Sjedinjenim Državama o kontroli prodaje oružja. 

Poziv na strožu kontrolu predvodili su učenici, a zastupnici su potom donijeli zakon koji je ograničio prodaju mlađima od 21 i onima s mentalnim poremećajima. 

Ako nas pogodi treći svjetski rat, 10 najmoćnijih zemalja imat će ključnu ulogu:

Pucnjava u Michiganu
1/12

Komentara 5

OB
ObrenM
10:51 03.03.2018.

U SAD uvijek problemi -crne boje,koji su sisli sa grane.

DU
Deleted user
11:09 03.03.2018.

Ovo je strasno sto se desava u USA.Treba strpati Trampa u bolinicu s njegovim timom prije nego napravi vecu katastrofu od Ljenina-Staljina-Hitlera, Churchilla,-Tita-Srba .

NI
Nikomah95
10:26 03.03.2018.

Kad bijelci pucaju, odmah krene rasprava o oružju. Kad to isto rade crnci onda 'ujede vuk magarca'. Možda bi trebalo oružje zabraniti samo bijelcima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije