Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽEN OD 1993.

Uhićen šef 'ndranghete

Calabria
AFP
27.04.2010.
u 11:39

Policija grada Reggio Calabrije otkrila je Tegana, osuđenoga na doživotni zatvor zbog ubojstva, krijumčarenja oružjem i drugih krivičnih djela vezanih za mafijaško udruživanje, u obližnjem Perrettiju.

RIM – Talijanska policija uhitila je šefa kalabrijske mafijaške organizacije zvane 'ndrangheta Giovannija Tegana (70) za kojim se tragalo od 1993. godine. Policija grada Reggio Calabrije otkrila je Tegana, osuđenoga na doživotni zatvor zbog ubojstva, krijumčarenja oružjem i drugih krivičnih djela vezanih za mafijaško udruživanje, u obližnjem Perrettiju.

Tegano je smatran jednim od šefova 'ndranghete i za njime je bila raspisana međunarodna tjeralica od 1995. godine. Ministar unutarnjih poslova Roberto Maroni čestitao je policiji na uspješnoj operaciji.

Prije nekoliko dana uhićen je i Rocco Morabito (50), jedan od stvaratelja novog vrha kalabrijske mafije, koja se smatra jačom od sicilijanske Cosa nostre i napuljske Camorre.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Rubirosa
Rubirosa
13:41 27.04.2010.

Oni u´apse tamo nekog\"Giovannija Tegana (70)\", a ja mislio u´apsili Milaneza(70),...........(H).....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije