Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području Poreča

Uhićen nakon godinu dana skrivanja: U noćnom klubu istukao mladića iz Srbije

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
14.07.2023.
u 21:05

U srpnju 2022., 28-godišnjak je zatvorenom šakom udario 22-godišnjaka u uho pa je srbijanskom državljaninu zbog siline udarca puknuo bubnjić

Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je 28-godišnjem hrvatskom državljaninu istražni zatvor zbog sumnje da je prije godinu dana u noćnom klubu na području Poreča istukao 22-godišnjeg državljanina Srbije. Sud je odredio pritvor 28-godišnjaku zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, izvijestilo je Državno odvjetništvo (DORH).

Tužiteljstvo je preciziralo kako 28-godišnjaka sumnjiči da je u srpnju 2022. zatvorenom šakom udario 22-godišnjaka u uho pa je srbijanskom državljaninu zbog siline udarca puknuo bubnjić.

VEZANI ČLANCI:

Osumnjičeni se, ističe tužiteljstvo, od napada krio na nepoznatoj adresi sve do nedjelje, 9. srpnja kada su ga policijski službenici uhitili i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

VIDEO Pijan mlatio ženu ispred kafića: Nasilnog načelnika pustili na slobodu

Komentara 10

BA
BartolomejIV
22:51 14.07.2023.

Mladić se nje predao jer je znao da je naše pravosuđe naklono srbima kao u brojnim slučajevima. Znamo kako bi završio srbin u srbiji da je udario Hrvata, posto bi heroj.

MA
Marinooo
04:01 15.07.2023.

Udario Srbina šakom prije godinu dana,pa završio u pritvoru. To mora da je neki gastarbajter, nije znao da je udario na vladajuću kastu iz Pupovčeve koalicije. Da je udario Hrvata nitko ga ne bi tražio više od mjesec dana.

Avatar votum
votum
07:25 15.07.2023.

Leeleee! Sad Srbin neće moći da sluša Krljeušu punim ušima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije