Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA U ZASJEDI

Uhićen muškarac iz Zadra koji je bombama lovio ribu!?

Podvodni ribolov (1)
VL
23.05.2011.
u 09:15

Doznajemo da je policija uhvatila bombaša zbog dojave da se na tom području i ranije bombama išlo u ribolov

Zadarski pomorski policajci u nedjelju ujutro oko 9 sati u uvali Bokulja u Slivnici postavili su, kako doznajemo, zasjedu.

Na obali su zatekli 56-godišnjaka iz okolice Zadra, koji je imao ručnu bombu M-57, za koju se sumnja da je bila namijenjena ilegalnom izlovu ribe. Bomba mu je oduzeta te je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog nedopuštenog držanja oružja.

Doznajemo da je policija uhvatila bombaša zbog dojave da se na tom području i ranije bombama išlo u ribolov.

Ključne riječi

Komentara 12

BO
boston
12:15 23.05.2011.

glad nebira sredstva...

OB
-obrisani-
13:24 23.05.2011.

\"...podnesena kaznena prijava zbog nedopuštenog držanja oružja...\" a općeopasna radnja ništa? mislim, ipak je već kraj 5. mjeseca, ljudi se već kupaju, a ima i podvodnih ribolovaca... Bokulja je turistička destinacija...

OB
-obrisani-
11:39 23.05.2011.

koliko mu prstiju fali ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije