Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tučnjave

Uhićen mladić koji je dvojicu napao bocom u Sidru

sidro
Željko Lukunić/Pixsell
27.04.2010.
u 20:56

Osumnjičeni je, navodi policija, prišao stolu te 28-godišnjaka udario bocom, a zatim istim predmetom udario i 25-godišnjaka.

Policija sumnjiči 28-godišnjeg I. J. da je u subotu oko četiri sata ujutro u noćnom klubu Sidro na savskom nasipu staklenom bocom napao i teško ozlijedio 25-godišnjeg M. B. i 28-godišnjeg M. K.

Osumnjičeni je nakon obrade odveden k istražnom sucu Županijskog suda. Incident se dogodio, utvrđeno je obradom, jer je društvo u kojem je bio I. J. dobacivalo različite prostote 22-godišnjakinji, djevojci jednog od oštećenih.

Osumnjičeni je, navodi policija, prišao stolu te 28-godišnjaka udario bocom, a zatim istim predmetom udario i 25-godišnjaka. Izbio je fizički sukob koji je prekinuo voditelj kluba, a osumnjičeni je u jednom trenutku pobjegao zajedno s društvom. Ozlijeđenima je pomoć pružena u KB-u Sestre milosrdnice i KBC-u Zagreb.

Komentara 4

HU
hunter
20:58 27.04.2010.

Od grupe mladića naoružanih bocama i noževima spala slika na jednog s bocom. Novinarski senzacionalizam? Ma kakvi.

ČO
čombe
12:15 28.04.2010.

Sve sumnjive rupe takvog tipa po Gradu Zagrebu treba hitno pozatvarati pa će po glavi stanovnika i flaširanja biti kudikamo manje ...

ČO
čombe
12:16 28.04.2010.

Sve sumnjive rupe takvog tipa po Gradu Zagrebu treba hitno pozatvarati pa će po glavi stanovnika i flaširanja biti kudikamo manje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije