Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijava policije

Uhićen i suspendiran pomoćnik šefa krim-policije u Sesvetama!

policija
Marijan Sušenj/Pixsell
Autori: mzr/VLM, es
09.05.2013.
u 12:55

Na drugog čovjeka krim-policije žalio se 34-godišnjak nad kojim je policija u PP-u Sesvete provela istraživanje zbog krađe. Prema njegovim riječima, J. K. ga je tijekom postupka udarao i omalovažavao kako bi ga prisilio da prizna krađu.

Pomoćnik šefa kriminalističke policije u Policijskoj postaji Sesvete J. K. (34) uhićen je prošlog tjedna i završio u Remetincu nakon što je policija protiv njega podnijela prijavu zbog iznuđivanja iskaza i nanošenja tjelesnih ozljeda. 

Na drugog čovjeka krim-policije žalio se 34-godišnjak nad kojim je policija u PP-u Sesvete provela istraživanje zbog krađe. Prema njegovim riječima, J. K. ga je prošlog četvrtka tijekom postupka udarao i omalovažavao kako bi ga prisilio da prizna krađu. Nakon ekspresno provedene istrage J. K. je suspendiran s dužnosti. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pustio ga je da se brani sa slobode.

>>Policajci udaraju po slučajnim žrtvama i po svojim ženama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije