Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalni zločin

Ubojstvo u Frankfurtu – nasmrt izbodena dvojica državljana Srbije

beate merk, njemačka policija (1)
Reuters/PIXSELL
31.12.2012.
u 15:28

Jedan je muškarac preminuo u hotelu, a drugi u bolnici. Motiv zasad nije poznat

Dvojica državljana Srbije brutalno su ubijena u Frankfurtu, javlja Bild. Muškarci stari 20 i 37 godina sinoć su nasmrt izbodeni u hotelu s tri zvjezdice Luxor.

Stariji je muškarac preminuo na mjestu nesreće, a mlađi je od posljedica ranjavanja preminuo u bolnici. Iz sobe na četvrtom katu uspio se spustiti do recepcije u prizemlju, odakle je osoblje pozvalo hitnu pomoć i policiju. Zaposlenici su potom otišli do sobe, gdje su zatekli i 37-godišnjaka.

Pokušali su ga reanimirati, ali je već bio mrtav. Policija nije mogla puno reći o motivu ubojstva. Navodno su nakon ubojstva tri muškarca pobjegla iz hotela.

– Za počiniteljima se intenzivno traga – rekao je glasnogovornik policije Rüdiger Reges.

Komentara 1

VO
vordag
19:12 01.01.2013.

I dobro kakve veze ima ovaj događaj sa nama ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije