Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ JE SHRVANA

Ubojstvo profesora iz Livna zgrozilo BIH, policija na terenu: 'Sjeo je u auto i više se nije vratio'

Foto: Željka Mihaljević
1/3
19.12.2020.
u 16:37

Tijelo ubijenog pronađeno je prekriveno granjem uz rijeku Bistricu, te prebačeno u mrtvačnicu ŽB Livno gdje će danas, eventualno sutra, biti obavljena obdukcija

Sinoć uz rijeku Bistricu pronađeno je mrtvo tijelo 65-godišnjeg Stipe Perkovića,  umirovljenog profesora iz Potoka kod Livna. Njegov nestanak prijavila je obitelj 17. prosinca oko 23 sata. 

On se tog dana odvezao svojim vozilom, a kako se vratio niti javljao na mobitel, obitelj je posumnjala na najgore te je prijavila njegov nestanak. Policija je ustvrdila da se 65-godišnji profesor uputio prema Kupresu.

- Pregledom šireg područja grada Livna pronašli smo beživotno tijelo osobe S.P., rođene 1955., na južnom dijelu grada Livna, točnije uz rijeku Bistricu. Nakon toga smo dobili informaciju iz PP Vitez da su zaustavili vozilo ubijenog i u njemu zatekli tri osobe. Lišili su ih slobode i privedeni u PU Vitez - kazao je glasnogovonik glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak za Večernji.ba. 

Kako navodi, uhićene osobe su iz MUP-a HBŽ preuzeli sinoć oko 20 sati i priveli u PU Livno. Nad njima će danas biti provedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile ubojstvo. 

Riječ je o mlađim osobama s područja SBŽ, A.N. rođen 1998. u Zenici nastanjen u Vitezu, S.N. rođen 1992. u Travniku, nastanjen u Vitezu i M.A. rođen 1996. u Zenici, gdje je i nastanjen, kazao je Vrdoljak kao i to da su te osobe zbog prosjačenja otprije poznate policije. 

Tijelo ubijenog pronađeno je prekriveno granjem uz rijeku Bistricu, te prebačeno u mrtvačnicu ŽB Livno gdje će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. 

VIDEO: U zadnji tren izbjegla urušavanje: Samo sam čula pucketanje, sreća moja što sam uspjela iskočiti

Ključne riječi

Komentara 27

LE
lector2corrector
19:27 19.12.2020.

Ne samo obitelj, i mi smo shrvani... Dragi profesore, počivaj u miru. Obitelji iskrena kršćanska sućut

FR
franjo2
10:42 20.12.2020.

Da da balije ubile Hrvata. Zato im se i sakrivaju imena.

FR
franjo2
11:02 20.12.2020.

Ovdje su Muslimani ubili Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije