Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog koristoljublja

Ubojstvo na Braču: Majiću i Popiću jednomjesečni pritvor

mjenjačnica, supetar (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
04.12.2011.
u 12:47

Obojica se terete za teško ubojstvo iz koristoljublja. Silvija Lučić je, nakon što su je vezali za krevet i oblijepili ljepljivom trakom, najvjerojatnije izgubila svijest nakon čega se ugušila.

Nakon ispitivanja, Slavko Lozina, sudac istrage Županijskog suda Split odredio je jednomjesečni pritvor dvojici osumnjičenih za teško ubojstvo iz koristoljublja 35-godišnje Silvije Lučić, zaposlenice mjenjačnice Abigo u Supetru na Braču. Istražni zatvor sudac Lozina odredio je Marku Majiću iz Splita, prvoosumnjičenom i Neni Popiću iz Podstrane.

Za Večernji list sudac istrage Slavko Lozina kazao je kako je Marku Majiću, s obzirom da je već osuđivan zbog teških krađa i da je 8 godina služio kaznu u Lepoglavi, zatvor određen zbog   opasnosti ponavljanja djela, ali i zbog posebno teških okolnosti djela.

I Neno Popić jako je dobro poznat policiji. Kako je i on osuđivan za kaznena djela razbojništva, zatvor mu je određen zbog opasnosti ponavljanja djela i teških okolnosti.
Obojica se terete za teško ubojstvo iz koristoljublja. Silvija Lučić je, nakon što su je vezali za krevet i oblijepili ljepljivom trakom, najvjerojatnije izgubila svijest nakon čega se ugušila.     
 
Okolnosti stravičnog zločina koji je šokirao cijelu Hrvatsku još se utvrđuju, a za sada je poznat motiv. Silvija Lučić ubijena je u obiteljskoj kući zbog sefa u kojem je bilo 180 tisuća kuna.
Popića je "otkrio" Majić prilikom ispitivanja u policiji. Majić i Popić radili su kao dostavljači. Na Braču, na kojem se ovakvo ubojstvo ne pamti, gotovo svi ih znaju. 

Komentara 3

CH
chemica
14:45 04.12.2011.

Slavko Lozina. Jadna je država u kojoj takvi još uvijek sude. Evo, baš ovakva.

RS
roland_song
16:35 04.12.2011.

zamislite sta kaze ova vucibatina od sudca. odreden im je pritvor jer su vec bili robijasi, pa ovaj idiot od sudca misli da bi mogli ponovit nedjelo. pa kakav idiot moras bit da trebas imat razlog da odrredis pritvor nekomom ko je osumnjicen za tesko ubojstvo. sta znaci da prije nisu osudivani ovaj jeb...vjetar ne bi mislio da im treba dat pritvor, ako npr ne postoji opasnost da mogu ponovit ubojstvo il utjecat na svjedoke. cirkus, i jos jednom cirkus

PA
parasa
17:05 05.12.2011.

Ubojstvo na Braču: Majiću i Popiću jednomjesečni pritvor Bože dragi glupoga li naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije