Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija kod koprivnice

Ubila nevjenčanog supruga?! Igrao se s djecom, a onda ga je napala nožem...

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/12
15.02.2018.
u 21:05

Neslužbeno se doznaje da se radi o samohranom ocu troje malodobne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina.

U Goli uz mađarsku granicu danas oko 17.40 pronađen je mrtav muškarac (46). Koprivnička policija je primila od pogranične dojavu da je muškarac izboden nožem, javlja 24 sata.

Neslužbeno se doznaje da se radi o stočaru, samohranom ocu troje malodobne djece i hrvatskom branitelju čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina.

Kako neslužbeno doznaje podravski.hr, zločin se dogodio pred očima dvoje djece, a sumnja se kako je muškarca usmrtila njegova nevjenčana supruga iz Rijeke. Navodno su bili zajedno, no posvađali su se i ona je otišla, a nedavno se vratila s vlastitim djetetom i u visokom stupnju trudnoće.

Ubojstvo se dogodilo pred maloljetnom djecom, kada se otac igrao s njima. Tada ga je napala nožem i zadala mu smrtnu ranu. Najstarija kćer nesretnog muškarca nakon napada trčala je po liječnika, no njenom ocu nije bilo spasa, piše epodravina.

Koji je bio razlog za zločina, nije poznato.

Napadačica je prebačena u bolnicu.

Očevid je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 60

DU
Deleted user
20:34 15.02.2018.

Nedavno je također žena ubila supruga. Kako to? Pa jel nije da samo muškarci ubijaju žene??? Gdje su sad B.a.b.e.???

DU
Deleted user
20:47 15.02.2018.

Žalosno. I nju će vjerojatno proglasiti ludom i pustiti. Zašto ne bi bila udruga za zaštitu muškaraca od žena. Koliko su prije žene bile fizički zlostavljane od muskaraca toliko su sada psihički muškarci zlostavljani od žena. A na žalost u manjim slučajevima i fizički.

Avatar majmunranko
majmunranko
21:01 15.02.2018.

I što sad kaže Istanbulska konvencija, ima li kakvo rodno uporište u ovakvim slučajevima? Ili slučajevima kad žena ubije vlastito dijete, što tu kaže rodna teorija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije