Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA BLOKIRALA KAŠTELA

Krvavi obračun u Kaštelima: Jedan mrtav, dvojica ozlijeđena, tri osobe uhićene

15.06.2020.
u 06:44

Policija je osigurala mjesto događaja. Očevidom je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu

Jedan muškarac poginuo je, a dvojica su ozlijeđena u pucnjavi koja se u noći s nedjelje na ponedjeljak dogodila u Kaštelima, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Kako javlja splitska policija, oko 22.50 sati došlo je do oružanog sukoba više osoba u Kaštelima, pri čemu je jedan muškarac smrtno stradao, a dva su muškarca zbog ozljeda zadobivenih u pucnjavi iz vatrenog oružja prevezena u bolnicu. 

Policija je osigurala mjesto događaja. Očevidom je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu. PU Splitsko-dalmatinska obavijestila je kako su tri osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom i dvostrukim ranjavanjem sinoć u Kaštel Kambelovcu dovedene u službene policijske prostorije. 

Prema neslužbenim, ali pouzdanim informacijama, iz vatrenog oružja ubijen je 36-godišnji Mario Boljat, poznatiji kao Pajkić. U KBC-u Split vozilima hitne pomoći prevezeni su policiji dobro poznati Jozo Čabraja (29) i još jedan muškarac, javlja portal Dalmacija danas.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DA
Darko50
08:47 15.06.2020.

To su rezultati našeg kriminalnog i korumpiranog sudstva u sprezi sa odvjetnicima i raznim kriminalcima.Svi akteri imaju podeblji dosje,ubojstva, i još slobodno šetaju.Fuj,bljak,pljuc...

Avatar budala
budala
05:42 15.06.2020.

Taj Cabraja je neunistiv.

Avatar PahuljicaM
PahuljicaM
01:29 15.06.2020.

uvijek uzbudljivo kod nas..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije