Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaćelezi

Ubojstvo kod Šibenika: Ubijen 57-godišnjak, policija uhitila osumnjičenog muškarca

policija očevid
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
30.05.2020.
u 22:22

U Šibeniku je u 20.17 sati uhićen 35-godišnjak koji se dovodi u vezu s ovim događajem, rekla je glasnogovornica policije Marica Kosor

 Zbog sumnje na ubojstvo 57-godišnjaka, čije je tijelo u subotu popodne pronađeno u kući u Gaćelezima, policija je privela 35-godišnjeg muškarca, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

U Šibeniku je u 20.17 sati uhićen 35-godišnjak koji se dovodi u vezu s ovim događajem, rekla je glasnogovornica policije Marica Kosor

U popodnevnim satima šibenska policija je zaprimila dojavu da je u Gaćelezima pronađen mrtav muškarac. 

 Oko 15.30 sati je zaprimljena dojava da je u kući u Gaćelezima pronađen mrtav 57-godišnjak, a policija sumnja na nasilnu smrt i policija intenzivno traga za počiniteljem koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom, kazala je ranije Kosor. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DonnaIO80
DonnaIO80
19:19 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije