Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ubojica je ženu rukama izudarao do smrti pa pobjegao s nakitom

osumnjiceni
Davor Puklavec/PIXSELL
15.02.2010.
u 13:51

Preskočio je ogradu, te je laktom razbio prozor u prizemlju kroz koji je ušao. Zatim je ispremetao dvije sobe. Kada ga je žena primijetila, počela je vikati a on je legao na nju te joj začepio nos i usta.

Osumnjičeni Anđelko Totić (25), policiji je priznao i ispričao kako je ubio Vjekoslavu Glavač (87) u njezinoj spavaćoj sobi  u subotuizmeđu 4.30 i 7 sati ujutro u Tuzlanskoj ulici u obiteljskoj kući u Dubravi. Te noći, kako je rekao, bio je pijan.

Preskočio je ogradu, te je laktom razbio prozor u prizemlju kroz koji je ušao. Zatim je ispremetao dvije sobe te uzeo nakit i 200 kuna. Kada je ušao u sobu V. Glavač, ona je počela vikati. Počeo ju je udarati rukama i šakama po glavi i vratu. Zatim je legao na nju, te joj začepio nos i usta. Nesretnoj ženi su od pritiska pukla rebra te se ugušila. Pobjegao je ponijevši sa sobom nakit i novac. Policija ga je pronašla po mnogobrojnim otiscima prstiju koje je ostavio po kući, te ga u nedjelju pronašla i odvela u postaju na ispitivanje.

Istražnom sucu Županijskog suda osumnjičeni je doveden danas uz kaznenu prijavu za tešku krađu i teško ubojstvo iz koristoljublja. Za teško ubojstvo iz koristoljublja kazna iznosi od 20 do 40 godina zatvora. Osumnjičeni je poznat otprije po imovinskim deliktima koje je počinio kao maloljetnik, a sudac mu je odredio zadržavanje zbog teških okolnosti izvršenja djela.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:05 12.03.2010.

dubre,govno koje ga na ovaj svijet donjelo..inkviziciju bi ja njemu,,mamicu mu njegovu jadnicu,,a u zatvoru ce ga svaki dan rezuckati ........ubit

OB
-obrisani-
21:00 12.03.2010.

treba ga ubitiiiiiiiiiiii,ubiti,ubit,ubit,ubit,ubit i nema ga višeeeeeee.........dozivotni przun ,,,,,,,,ally

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije