Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi pohod

Ovo je mladi splitski pomorac koji je iz osvete ubio trojicu muškaraca

ubojstvo u Splitu
Foto: Pixsell/Facebook
1/14
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.01.2020.
u 00:25

Jedan od ubijenih je i Jurica Torlak koji je prije 16 godina motociklom pregazio osmogodišnju djevojčicu koja je u nesreći smrtno stradala

Split je danas potresao stravičan ubilački pohod u kojemu su tri osobe likvidirane, a dvije su osobe uhićene. Jedna od njih je i ubojica, potvrdila je to sinoć PU splitsko-dalmatinska.

Neslužbeno se doznaje da je uhićen mladi pomorac Filip Zavadlav (25), a trojicu muškaraca je ubio jer su maltretirali njega i brata.

Fotografije na njegovom Facebook profilu pune su poruka građana.

– Dragi dječače, plačem zbog tvog uništenog života, a ne zbog njih... – poručila mu je jedna žena.

Kako neslužbeno doznajemo, brat ubojice imao je problema s drogom te je bio u dugovima. Filip Zavadlav  je zbog toga uzeo kalašnjikov i ubio one koji su ih maltretirali. Nakon toga je otišao u kafić i mirno čekao policiju.

– Do travnja je bio na brodu, na kojem je proveo 14 mjeseci. Inače je živio uredno, sportaš je, osvajao je puno medalja u taekwondou. Kad se vratio s broda, trojica ubijenih dolazila su mu doma prijetiti zbog navodnih dugova njegova srednjeg brata. U rujnu su mu čak prijetili i nožem, od tada je potpuno rastrojen – ispričali su svjedoci za Slobodnu Dalmaciju.

Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati na Šperunu gdje je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj.

O svemu se večeras oglasila i policija.

– U Splitu su danas, 11. siječnja 2020.godine oko 15.40 sati u centru grada na dvije lokacije (Šperun i Radmilovićeva ulica) vatrenim oružjem ubijene tri osobe. Dva muškarca su preminula na mjestu događaja, a treći muškarac je preminuo naknadno u bolnici. Sve raspoložive policijske snage su odmah izašle na teren. U sklopu kriminalističkog istraživanja u službene prostorije dovedene su dvije osobe. Jedan od njih se dovodi u svezu s počinjenim kaznenim djelima, a za drugu osobu postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima. O događaju je obavješten ŽDO u Splitu, te će se na mjestu događaja obaviti očevid – priopćeno je iz policije.

Ubijeni su Jurica Torlak, Marin Boban i Marino Paić, piše dalmatinskiportal.

Boban i Paić ubijeni su na Šperunu i u Radmilovićevoj ulici s više hitaca u glavu, a Torlak je nađen u jednom stanu. Još je bio živ, ali u vrlo teškom stanju te je kasnije preminuo u bolnici.

VIDEO Jedno od mjesta uhićenja

Svjedoci pucnjave kažu kako se čula rafalna paljba i to u razmaku od jedne minute.

Inače, ubijeni Jurica Torlak je prije 16 godina motociklom pregazio osmogodišnju djevojčicu koja je u nesreći smrtno stradala. Vozio je tada u pješačkoj zoni te pobjegao s mjesta nesreće, a za to je bio osuđen na tri godine zatvora.

Ključne riječi

Komentara 189

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
20:56 11.01.2020.

Razumijem ga u potpunosti, sustav je tako nakaradan da primorava pojedinca da uzme pravdu u svoje ruke.

DU
Deleted user
20:45 11.01.2020.

Đilkoši bi tribali naučit da nisu otporni na metke.

CR
crodal
21:09 11.01.2020.

Zao mi je mladića koji će morati odležati zbog ovih kriminalaca . Moj naklon do poda .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije