Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA AKCIJA

VIDEO Pogledajte dramatičnu snimku uhićenja na Skalicama

Trostruko ubojstvo u Splitu, mjesto uhićenja
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
11.01.2020.
u 22:30

Specijalci upali u kafić na Skalicama i uhitili jednu od osoba koje se dovodi u slučaj s trostrukim ubojstvom

Zbog trostrukog ubojstva u Splitu policija je uhitila dvije osobe koje se povezuje sa slučajom. Prema neslužbenim informacijama, jedna osoba uhićena u Varošu, a druga u jednom kafiću na Skalicama

VIDEO Specijalci upali u kafić na Skalicama i uhitili muškarca; izvor Dalmacija Danas

Podsjetimo, glavni osumnjičeni za ovaj stravični ubilački pohod je mladi pomorac Filip Z., a trojicu muškaraca je navodno ubio jer su maltretirali njega i brata. Kako smo neslužbeno ranije doznali, brat ubojice imao je problema s drogom te je bio u dugovima zbog čega su imali problema sa žrtvama današnjeg napada.

Ključne riječi

Komentara 11

BO
boginjakuga
07:38 12.01.2020.

dramaticno,sta je tu dramaticno,ako se sam predao ???????

MA
marn
00:20 12.01.2020.

Za što troše novac poreznih obveznika na "krim policiju i neodgovorne suce i sutkinje" .!? Ministri gdje ste?

CH
chemica
00:30 12.01.2020.

Jadna je to država, gdje bespomoćna murija dođe tek na kraju pokupiti leševe kriminalaca jer im nije bila u stanju stati na rep dok su bili živi. Gdje bi taj nesretnik bio prisiljen u Jugi povlačiti oružje na mafijaše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije