Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITARSKA TVRTKA

Član uprave Securitasa: Zaštitar ne pregledava nikoga i nije čuo pucnjeve

Pucnjava u Đakovu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/16
09.07.2019.
u 15:26

Kazao je kako zaštitar nije čuo pucnjeve. Upitali su ga kako je vatreno oružje moglo proći pokraj zaštitara. Rekao je i kako zaštitar ne pregledava nikoga.

U Centru za socijalnu skrb u Đakovu večeras je došlo do pucnjave u kojoj je ubijena socijalna radnica B.P. (50) dok je 35-godišnji I.P. ranjen, a liječnici se bore za njegov život.

Policija traga za muškarcem koji je počinio ovaj zločin.

- Na ovom objektu radimo 12 godina, imali smo sitnije incidente do ovog danas što se desilo što ne možemo vjerovati. Naš zaštitar je postupio kao što svakodnevno radi. Ubojica je dolazio često, po par puta, s njim je obavio razgovor, predstavio se. Otišao je u kancelariju gdje je bila ta gospođa i taj kolega. Kada se desio taj incident, on je otrčao i njemu se javio. Zaštitar je otrčao po prvu pomoć i kada je prva pomoć došla napadač je u međuvremenu napustio objekt - rekao je Šimun Buzov, član uprave zaštitarske tvrtke Securitas.

Snimila Suzana Lepan Štefančić

Kazao je kako zaštitar nije čuo pucnjeve. Upitali su ga kako je vatreno oružje moglo proći pokraj zaštitara. Rekao je i kako zaštitar ne pregledava nikoga.

- Mi kao zaštitari ovdje ne možemo nositi oružje - rekao je Buzov i dodao kako je osumnjičenik uvijek nosio neku hrpu papira te torbicu.

Kazao je i kako je muškarac svakodnevno dolazio u Centar za socijalnu skrb te da je on uvijek bio nemiran i čudan dok je dolazio.

Komentara 5

BP
Branimir_Pofak
15:50 09.07.2019.

Ma naravno trebo je poginut za 3000 kuna , samo je pitanje dana kad ce neki ludak uc malo medu ove sto prave narod ludim a misle da ce ih zastitar s placom 3000 sttit

Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:05 09.07.2019.

U zaštiti takvih objekata suludo je da zaštitar nema (?!?) oružje, pa tamo dolazi razni likovi iz polusvjeta, alkoholičari, ništarije, živi otpad. Za šta je zaštitar tu? Da uzme telefon i nazove hitnu kad bandit upuca nekoga?

IN
inot
16:19 09.07.2019.

zastitar radi za 3000+prijevoz,i mos si mislit kak ga libu za sve........I U PRAVU JE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije