Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teorije zavjere

Ubojica iz Aurore i muškarac iz sudnice nisu ista osoba?

joker
Screenshoot
31.07.2012.
u 14:56

Ljubitelji teorija zavjera kažu da je previše razlike između njih dvojice, a u prilog svojoj tezi dodaju i iskaz jednog svjedoka koji je kobne večeri navodno vidio da ubojica nije bio sam

Je li muškarac koji je ubio 12 ljudi na premijeri Batmana u Aurori ona osoba koja se pojavila u sudnici? Iako nije bilo sumnje da je muškarac izbezumljena lica i narančaste perike isti onaj koji je počinio masakr, prema teorijama zavjere, o kojoj su se raspisali neki strani mediji, riječ je o dvije različite osobe.

Analizirajući dijelove lica poput nosnica, ušiju, madeža, Adamove jabučice... neki su zaključili da "Joker" James Eagan Holmes, jučer optužen po 142 točke optužnice, nije onaj isti koji je kobne večeri počinio masakr.

>>'Joker' James Holmes optužen po 142 točke optužnice

Ljubitelji teorija zavjera kažu da je previše razlike između njih dvojice, a u prilog svojoj tezi dodaju i iskaz jednog svjedoka koji je kobne večeri navodno vidio da ubojica nije bio sam, odnosno da je imao asistenta.

Ključne riječi

Komentara 10

T1
t111
17:55 31.07.2012.

samo se glupi amerikanci mogu cuditi razlikama u licu kod covjeka koji se smije i ima ozbiljnu facu.

DU
Deleted user
18:42 31.07.2012.

vaznoje da su"utvrdili"da se njihovi pet zastva nalazi jos na "mjesecu",hehehehheh

IR
irani
16:36 31.07.2012.

Nema brige, forumski sumanuti zive za takve gluposti, sada ce oni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije