Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U TEKSASU

Ubio svoje četvero djece i dvoje odraslih

pucnjava
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
10.07.2014.
u 07:36

Sedma žrtva, 15-godišnja djevojčica, ranjena je te je u kritičnom stanju hospitalizirana

Američka policija nakon potjere je uhitila muškarca koji je vatrenim oružjem ubio svoje četvero djece i dvoje odraslih koji su pazili na njih, prenosi CNN. Sedma žrtva, 15-godišnja djevojka, ranjena je te je u kritičnom stanju hospitalizirana, izvijestila je teksaška policija. Djevojka je policiji otkrila identitet napadača i gdje ide, što im je omogućilo da ga zaustave u namjeri da u drugoj kući ubije još svojih rođaka.

Policajci su rekli da je do pucnjave najvjerojatnije došlo zbog obiteljskog sukoba, prenosi Reuters. Rekli su da je napadač rastavljen od supruge, koja živi u drugoj američkoj državi. Prve informacije pokazuju da je su muškarac i njegova supruga posvojili dvoje od četvero ubijene djece.

Neidentificirani je muškarac u Springu, oko 32 km sjeverno od Houstona, upucao dva dječaka stara 4 i 13 godina, dvije djevojčice stare 7 i 9 godina, te 39-godišnjeg muškarca i 33-godišnju ženu. Nije poznato u kakvim je odnosima bio s odraslim žrtvama.

Prije no što se predao, napadač je policajcima priredio polusatnu potjeru, no uspjeli su ga okružiti i zaustaviti. U jednom trenutku prislonio si je pištolj na glavu, ali se na kraju predao.

>> SAD: Otac dignuo kuću u zrak, ubio sebe i dvojicu sinova

>> Ovo su najozloglašeniji ubojice u Hrvatskoj

Komentara 2

AA
aabbcc
09:32 10.07.2014.

Sada ce ga proglasiti ludim i gotovo a sto svaki drugi danas poludi to nikoga ne interesuje.

EP
epulon
09:35 10.07.2014.

Ludi Ameri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije