Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija

SAD: Otac dignuo kuću u zrak, ubio sebe i dvojicu sinova

SAD eksplozija (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.02.2012.
u 09:47

Sumnja se da je otac prvo ubio djecu, a potom dignuo kuću u zrak. Dječaci su preminuli od trovanja ugljikovim monoksidom

U eksploziji u obiteljskoj kući u Puyallapu pokraj grada Tacoma u SAD-u poginuli su Josh Powell i njegova dva sina Charles Joshua Powell (7) i Branden Timothy Powell (5), javlja Reuters.

Socijalni radnici u nedjelju su doveli dječake k ocu, no njima nije dopustio da uđu u kuću, već je samo uzeo sinove. Nešto kasnije jedan od socijalnih radnika osjetio je jak miris benzina te je nedugo nakon toga kuća eksplodirala.

Dječaci su preminuli od trovanja ugljikovim monoksidom, no obdukcijom je ustanovljeno da su imali i ozljede po tijelu. Mlađi je dječak pretrpio udarac u glavu i vrat, a stariji je imao ozljedu vrata.

Sumnja se da je otac prvo ubio djecu, a potom dignuo kuću u zrak. Naime, on se borio na skrbništvo nad djecom s roditeljima svoje supruge koja je nestala 2009. godine.

Odvjetnici obitelji kazali su da su dječaci u posljednje vrijeme počeli govoriti o majčinu nestanku. Rekli su da su s ocem i majkom išli na kampiranje te je otac na putu zaustavio vozilo i izašao s majkom iz njega.

– Nakon toga moja je majka nestala – kazao je stariji dječak.

Komentara 4

RI
Riznica
11:13 07.02.2012.

Familijarna tragedija !\" Interesanto je kada se ovakve stvari naprave od nekih drugih pojedinca onda se ne osude samo oni ili on kao pojedinac vec cijela vjera !!!!...

OB
-obrisani-
12:48 07.02.2012.

zakaj ne napisete gdje je to takoma??? od kud hrvati mogu znati za taj gradic u vasingtonu????? takoma ima knap 200.000 stanovnika a takoma se zove i aerodrom kraj sijetla-na zalost uvijek ima onih koji ne mogu kontrolirat svoje zivce, pa naprave glupost.

OB
-obrisani-
13:43 07.02.2012.

eoeon-posto se seka \"cepas\"-koja je tvoja tarifa???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije