Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga optuženog iz “Adrenalina”:

Ubio je tog dečka samo zato što ga je krivo pogledao

Slaven Kopčić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
12.05.2016.
u 21:54

Slaven Kopčić, kojeg terete za ubojstvo Jasmina Bešića (39), o iskazu svoje supruge rekao je da je apsolutna laž, priča za malu djecu.

– Moga se supruga kad popije ne smije krivo pogledati jer je agresivan i odmah se želi tući. Te večeri u klubu je napao i ubio tog dečka praktički bez razloga, samo zato što ga je krivo pogledao – tvrdila je u utorak na zagrebačkom Županijskom sudu Gordana Kopčić, supruga Slavena Kopčića, kojemu traje suđenje zato što je, prema optužnici, lanjske veljače u noćnom klubu Adrenalin na zagrebačkoj Malešnici na smrt pretukao Jasmina Bešića (39).

– Te noći kada se to ubojstvo dogodilo nekoliko me puta zvao na mobitel, čak mi je poslao i poruku u kojoj je napisao da me hitno treba. Kako mu se nisam javljala, oko pet sati ujutro došao mi je na vrata stana i počeo lupati po njima iako ne živimo zajedno već tri godine. Nisam u tom trenutku znala što da napravim pa sam mu otvorila. Tada je ušao u stan i rekao mi da ima problema, da je istukao čovjeka, koji je od posljedica umro, te da se došao oprostiti od naše kćeri. Izuo se, legao u krevet pored nje i nakon nekog vremena zaspao – kazivala je Gordana Kopčić, koja je tražila da njezin suprug ne bude u sudnici dok bude svjedočila.

Nakon što je sutkinja Slavenu Kopčiću pročitala njezin iskaz, on je kazao kako je sve što je ona rekla apsolutna laž, a njegov odvjetnik prigovorio je istinitosti iskaza. Ona im je odgovorila da je spremna ići i na poligraf, a optuženik je na to kazao da su to priče za malu djecu.

– Slaven mi je u stan došao oko pet sati, a ja sam oko pola 8 otišla u stan u kojemu žive Ivana Delonga i njezin nevjenčani suprug Josip Sučić koji su te večeri bili sa Slavenom u društvu. Upravo oni su mi rekli da je tučnjava izbila samo zato što ga je taj dečko krivo pogledao – tvrdi Gordana Kopčić.

Zanimljivo je da su na prošlom ročištu svjedočili upravo njih dvoje, te su oboje tvrdili da te večeri nisu bili u “Adrenalinu”. Svoj iskaz u bitnome je, i to u korist okrivljenika, promijenio i Slavko Jozinović koji je te večeri kada se dogodilo ubojstvo pomagao konobaru u klubu. Kazne za davanje lažnog iskaza iznose od pola godine do pet godina zatvora.

Komentara 15

ZB
Zbegecani
22:39 12.05.2016.

Maksimalna kazna za cajkaškog frajerćića.

FR
franjom18
06:34 13.05.2016.

Čovjek mrtav, ubojica poznat, a advokati ga brane, pa , j, te zivot! ni sud mu ne treba,

TH
than
01:27 13.05.2016.

Znaci idu na smanjenu uracinljivost.... Red je da se uz klasicnu kaznu, nakon nje uvede lijecenje od ovisnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije