Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretučen u klubu

Nakon devet mjeseci riješen misterij smrti Jasmina Bešića

Jasmin Bešić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
23.10.2015.
u 11:30

Policija je privela 36-godišnjaka prije nekoliko dana, a nakon što su nad njim dovršili kriminalističko istraživanje, podignuli su i kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda sa smrtnom posljedicom.

Gotovo devet mjeseci nakon smrti Jasmina Bešića (39) koji je 1. veljače na smrt pretučen u noćnom klubu Adrenalin, a čiju je smrt policija sve do nedavno vodila kao nesretan slučaj, uhvaćen je 36-godišnjak koji je odgovoran za Bešićevu smrt.

Policija ga je privela prije nekoliko dana, a nakon što su nad njim dovršili kriminalističko istraživanje, podignuli su i kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda sa smrtnom posljedicom. Iako su otac i majka ubijenog posjedovali dokumentaciju koja dokazuje da je njihov sin preminuo nasilnom smrću, policija je s kaznenom prijavom krenula tek nakon što su bili sto posto sigurni da mogu utvrditi da je Jasmin Bešić preminuo od posljedica udaraca.

– Kada je došla policija, gotovo svi gosti već su se bili razbježali, a nekoliko onih koji su ostali policiji su ponovili priču da je Jasmin pao sa stolca. Rezultati obdukcije, međutim, pokazuju da je on na glavi imao više modrica te da je potom preminuo zbog krvarenja u mozgu – kazao je u razgovoru za Večernji list prije dva mjeseca Jasminov otac.

Među onima koji su nakon nemilog događaja u Adrenalinu pobjegli, bio je i 36-godišnjak koji je osumnjičen za Bešićevu smrt.

>> 'Ni smrt nas neće spriječiti u tome da se sazna istina o tome kako je naš sin umro'

>> ‘Sina su nam pretukli i ubili u klubu prije sedam mjeseci, a policija šuti’

Komentara 4

BA
balic
14:04 23.10.2015.

Svaka cast nasoj policiji i roditeljima da nisu odustali.

SP
spremni0
22:18 23.10.2015.

Svaka čast novinaru...mjesto radnje klub...

CR
cronada
09:07 24.10.2015.

Sada barem roditelji mogu naci ipak neki mir u boli i tuzi , sucht roditeljima a pocinitelju odredenu kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije