Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spas za građane zagreba

U Zagrebu voda skuplja nego u Milanu, Madridu, Varšavi i Rimu

01.12.2022.
u 10:07

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović nam je potvrdio da je Vlada spremna na godinu dana odgoditi primjenu ove uredbe, a zauzvrat traži da gradske vlasti odustanu od planiranog poskupljenja. A jutros je na sjednici Vlade to i formalizirano, premijer Andrej Plenković rekao je kako će uredbu o visini naknade za korištenje voda odgoditi za godinu dana i tako omogućiti svim jedinicama lokalne samouprave 'da nema potrebe za dizanjem cijena vode'.

Komentara 96

BL
blekpanther
10:30 01.12.2022.

Za crveno-zelene se isplati žrtvovat, Zagrepčani birali i sad plaćaju!

ST
stefj
11:14 01.12.2022.

To je tak, kad si nesposoban onda su to za sve uvijek drugi krivi. To od Tomaševića slušamo kod svakog obraćanja... Još uvijek nije objasnio kuda će s 500 mil. od novog kredita, a već opet diže cijene...

Avatar SileZla
SileZla
10:30 01.12.2022.

Kad se već donose zakoni za sve i svašta mogao bi se donijeti i jedan koji bi propisao da cijena bilo čega kod nas što nam prodaje javno/državno poduzeće ne može biti veća od cijene koja se za to plaćaa u Rimu, Parizu, Londonu ili Berlinu. Kad već imamo toliko manje plaće od njih, kod nas cijena bilo čega ne smije biti veća od cijene u razvijenim zemljama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?