Naslovnica Vijesti Crna kronika

U Zadru putnica prišla taksistu, a kolega ga udario šakom u glavu

Kada je 53-godišnjakinja prišla taksistu prijevoznika Taxi Lulić i zatražila prijevoz, došao je 38-godišnjak te nakon vrijeđanja i optužbi da mu uzima putnika 25-godišnjeg kolegu udario šakom u glavu.
04. lipnja 2010. u 09:40 2 komentara 5 prikaza
taxi
Foto: Željko Mršić/PIXELL

ZADAR - Zadarska policija podnijela je prijavu protiv 38-godišnjeg taksista zbog vrijeđanja i udaranja 25-godišnjeg kolege jučer na Autobusnom kolodvoru u Zadru. Sve se dogodilo kada je 53-godišnjakinja prišla taksistu novog zadarskog taksi prijevoznika Taxi Lulić i zatražila prijevoz, nakon čega je, kako izvještava policija, došao 38-godišnjak te je nakon vrijeđanja i optužbi da mu uzima putnika, iako nije bio na redu, 25-godišnjeg kolegu udario šakom u glavu.

Na zadarskom taksi tržištu ovo je jedan u nizu incidenata koji se dogodio nakon dolaska novog taksi prijevoznika, koji je već policiji prijavio prijetnju jednog taksista da će mu zapaliti sve taksije, a sve prate i incidentne situacije oko uvođenja plaćanja parkinga za taksiste u zadarskoj Zračnoj luci, gdje su policiji nedavno prijavili nelegalne, pa i nasilne ulaske u rampom zatvoreno taksi stajalište.

Svemu nazoče i turisti, a prije nekoliko dana nekoliko gostiju iz Belgije prijavilo je i jednog taksista koji je za vožnju od zadarske Zračne luke do Zadra tražio čak 600 kuna!? 

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • Avatar arcanius
    arcanius:

    tak je to kad se pojavi konkurencija nakon dugotrajnog monopola.... sad bi zadarski taxisti (stara garda) trebala neki drek i raditi, prati aute i brijati se, ne smrditi po ćevapima.... jer jedino tako mogu privući klijente.... ista fora i u ... prikaži još! Zagrebu.... stara gamad ne želi raditi, a konkurenciji ne daju....

  • Zlatko72:

    sta su tako zaostali da se moraju tuci nisu mogli porazgovarati ko civilizirani ljudi tako nista nisu dobili