Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun taksista

U Zadru putnica prišla taksistu, a kolega ga udario šakom u glavu

taxi
Željko Mršić/PIXELL
04.06.2010.
u 09:40

Kada je 53-godišnjakinja prišla taksistu prijevoznika Taxi Lulić i zatražila prijevoz, došao je 38-godišnjak te nakon vrijeđanja i optužbi da mu uzima putnika 25-godišnjeg kolegu udario šakom u glavu.

ZADAR - Zadarska policija podnijela je prijavu protiv 38-godišnjeg taksista zbog vrijeđanja i udaranja 25-godišnjeg kolege jučer na Autobusnom kolodvoru u Zadru. Sve se dogodilo kada je 53-godišnjakinja prišla taksistu novog zadarskog taksi prijevoznika Taxi Lulić i zatražila prijevoz, nakon čega je, kako izvještava policija, došao 38-godišnjak te je nakon vrijeđanja i optužbi da mu uzima putnika, iako nije bio na redu, 25-godišnjeg kolegu udario šakom u glavu.

Na zadarskom taksi tržištu ovo je jedan u nizu incidenata koji se dogodio nakon dolaska novog taksi prijevoznika, koji je već policiji prijavio prijetnju jednog taksista da će mu zapaliti sve taksije, a sve prate i incidentne situacije oko uvođenja plaćanja parkinga za taksiste u zadarskoj Zračnoj luci, gdje su policiji nedavno prijavili nelegalne, pa i nasilne ulaske u rampom zatvoreno taksi stajalište.

Svemu nazoče i turisti, a prije nekoliko dana nekoliko gostiju iz Belgije prijavilo je i jednog taksista koji je za vožnju od zadarske Zračne luke do Zadra tražio čak 600 kuna!? 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar arcanius
arcanius
10:38 04.06.2010.

tak je to kad se pojavi konkurencija nakon dugotrajnog monopola.... sad bi zadarski taxisti (stara garda) trebala neki drek i raditi, prati aute i brijati se, ne smrditi po ćevapima.... jer jedino tako mogu privući klijente.... ista fora i u Zagrebu.... stara gamad ne želi raditi, a konkurenciji ne daju....

ZL
Zlatko72
17:13 04.06.2010.

sta su tako zaostali da se moraju tuci nisu mogli porazgovarati ko civilizirani ljudi tako nista nisu dobili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije