Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gutale paketiće

U tijelima i prtljazi krijumčarile 400.000 eura

euri
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
15.11.2013.
u 09:05

Na amsterdamskom aerodromu Schiphol privedene su 38-godišnjakinja i 39-godišnjakinja koje su bile na putu za Španjolsku

Dvije žene iz Ekvadora privedene su na amsterdamskom aerodromu Schiphol jer su u tjelesnim šupljinama i prtljazi krijumčarile 400.000 eura, prenosi DutchNews.nl.

Privedene su 38-godišnjakinja i 39-godišnjakinja koje su bile na putu za Španjolsku. Tijekom carinske kontrole u njihovoj prtljazi pronađeno je 8000 eura gotovine, a daljnja istraga pokazala je da su žene novac ugurale i u svoja tijela.

Novac su progutale i u malim paketićima s novčanicama od 500 eura, a da ih izbace van iz tijela trebalo je nekoliko dana. Ukupno su nosile 400.000 eura.

>> Za 500 franaka iz Švicarske švercali žene u Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:51 15.11.2013.

Droga sim, lova tam. Kaj je tu čudno? No, to da mačke vole gutat isto je tak činjenica. Morti je ovo neka vrsta rekorda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije