Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna kod požege

Automobilom sletio s ceste i udario u stup, trojica mladića ozlijeđena

Foto: pozega.eu.
1/4
22.04.2018.
u 08:13

Vozač VW golfa izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s cete, udario je u betonski stup i ogradu te završio u dvorištu jedne obiteljske kuće.

Teška prometna nesreća dogodila se pola sata iza ponoći u Ulici Hrvatskih branitelja u Požegi, piše pozega.eu.

U nesreći su teže ozlijeđena trojica mladića koji su bili u automobilu VW golf koji se kretao iz smjera Velika prema Požegi. Iz još nepoznatih razloga vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i  automobil je sletio s ceste,udario u betonski stup te ogradu i završio u dvorištu jedne obiteljske kuće.

Na mjesto nesreće odmah su izašli vatrogasci i hitna pomoć te policija. Tri mladića su prevezena u bolnici, a težina njihovih ozljeda još nije poznata. 

Komentara 3

ME
Menjik
08:50 22.04.2018.

kriv je stup

ZG
zgblabla
10:17 22.04.2018.

....mislim da na lokalnim prometnicama po Podrvini Slavoniji itd vlada divlji zapad murjaka nigdje

BL
blokiran
20:35 22.04.2018.

ako ovaj vozač ima vozačku sigurno je polagao u auto-školi s reklame, a tamo piše brzo,lako i može svatko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije