Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Pelješcu

Pijani 24-godišnjak kriv za sudar u kojem je poginuo 60-godišnjak

sudar
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
21.04.2018.
u 14:40

Mladić pod utjecajem alkohola je zbog neprilagođene brzine pri izlasku  iz desnog oštrog nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, javlja policija

Sudar dvaju automobila, u kojem je u petak navečer na Pelješcu poginuo 60-godišnji vozač, izazvao je 24-godišnjak pod utjecajem alkohola, koji je zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju izgubio nadzor nad vozilom.

 Dubrovačko-neretvanska policija u subotu je priopćila kako se nesreća dogodila u blizini mjesta Kučište na Pelješcu oko 19 sati, kada je 24-godišnjak pod utjecajem alkohola automobilom dubrovačkih registracije zbog neprilagođene brzine pri izlasku  iz desnog oštrog nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom.

 Pritom je prešao na suprotnu kolničku traku i udario u vozilo dubrovačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera dolazio 60-godišnjak, koji je poginuo na mjestu događaja. 

 Lakše ozliede zadobili su spomenuti 24-godišnji vozač i njegov 27-godišnji suputnik.

 Za vrijeme trajanja očevida promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti ili djelomično zatvoren.

Komentara 1

RI
rightside
16:33 21.04.2018.

ma dajte, a jel mu tata ko onaj komsic ili normalan hrvat?pa pitam zato da vec sad mogu procjenit koliko ce mali izdrzat u privoru i kad ce mu kazna il sudenje u zastaru otici,,)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije