Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PROMETNA NESREĆA

U sudaru sudjelovala četiri automobila, nesreću skrivio mladi vozač

U prometnoj nesreći u Osijeku sudjelovalo više vozila
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
28.12.2019.
u 20:01

Inače, Osječani su još uvijek u šoku zbog smrti glumca Aleksandra Bogdanovića, na kojega je prije točno tjedan dana automobilom naletio i to na zebri, Branislav Smiljanić (22), koji uopće nema vozačku dozvolu te pobjegao

Nova prometna nesreća dogodila se u Osijeku večeras oko 19 sati u Gupčevoj ulici kod dječjeg kazališta i tvrtke Saponia.

Prema prvim podatcima sudjelovalo je više automobila, a nesreću je navodno skrivio mladi vozač. 

- Čula sam prvo zvuk automobila kako je projurio, baš mi je to zapalo za uši, a onda udarac, ispričala nam je žena koja radi u blizini. 

Policija nam je potvrdila kako je riječ o četiri automobila, ali da srećom nema teže ozlijeđenih već da je samo jedan sudionik lakše nastradao. Nesreća se dogodila na tramvajskoj pruzi pa je tramvajski promet obustavljen

Inače, Osječani su još uvijek u šoku zbog smrti glumca Aleksandra Bogdanovića, na kojega je prije točno tjedan dana automobilom naletio, i to na zebri, Branislav Smiljanić (22), koji uopće nema vozačku dozvolu te pobjegao. 

Bogdanović je preminuo na Bozić u osječkoj bolnici, a javnost je šokirala informacija da je vozač sin osječkog policajca i da je 2017. godine također skrivio sudar.

Iako se o tome govori danima, sličan scenarij dogodio se u istoj ulici, nedaleko od stradanja Bogdanovića, u petak navečer, kada je vozač također na pješačkom prijelazu naletio na pješaka i otišao.

Policija je odmah izvijestila javnost, a nakon medijskih natpisa taj se vozač danas sam prijavio. U toj je nesreći pješak lakše ozlijeđen. 

Ključne riječi

Komentara 16

LO
luka_os
21:59 28.12.2019.

na svako krizanje stavit kameru i jos jednu koja ce kontrolirat tu kameru :D

DU
Deleted user
20:40 28.12.2019.

Neciji tata ce bit ljut

DA
danijelrukavina4
20:48 28.12.2019.

Baš me zanima čiji je bijeli "autić". Ma nije valjda opet neki "zna se" mladić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije