Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao s mjesta nesreće

Djevojka vozača koji je usmrtio Bogdanovića: Znala sam da nema vozačku

Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
26.12.2019.
u 18:37

Moglo se desiti svakome. Moglo se desiti i osobi koja ima deset vozačkih - izjavila je djevojka 22-godišnjaka koji je upravljao vozilom koji je usmrtio osječkog glumca.

U subotu navečer na pješačkom prijelazu u Osijeku "terencem" je 22-godišnjak naletio na osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića koji je na Božić preminuo. Kao što smo već prije i pisali vozač nije imao vozačku dozvolu i udaljio se s mjesta nesreće ne obavijestivši policiju o tome. 

Kako doznaju 24 sata vozač je 22-godišnji Branislav Smiljanić iz Tenje, a njegov otac je djelatnik osječke policije i Branislavov otac nije htio dati komentar. U trenutku nesreće s 22-godišnjakom u automobili je bila njegova 18-godišnja djevojka i još dvoje putnika. Suvozačica je znala da njezin dečko nema položen vozački ispit i za 24 sata je rekla:

- Naravno da mi je žao zbog nesreće. Moglo se desiti svakome. Moglo se desiti i osobi koja ima deset vozačkih - odgovorila je novinarima 24 sata i onda ih počela vrijeđati i prijetiti im. Prema riječima prijatelja ovog mladića Branislav voli automobile i ovo mu nije prva prometna nesreća u kojoj je sudjelovao.

Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku prihvatio je prijedlog općinskog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor - izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku u utorak. 

Četiri dana nakon nesreće liječnici su savjetovali obitelji da se Aleksandru isključe aparati, što je obitelj i učinila a njegove organe odlučili su donirati. 

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
19:34 26.12.2019.

Današnja mladež nema osjećaj odgovornosti! Nažalost, odrastaju u državi gdje Horvatinčići gaze bez kazne, truli smo od korupcije! Čemu se onda čudimo?

BA
bazinga
19:40 26.12.2019.

Sve će riješiti ćaća policajac,teror mladunčadi lokalnih moćnika kriminalaca,slučajna država

PR
prajdali100
19:01 26.12.2019.

Znači četri osobe su bile u terencu,znali su što se zbilo,a ova mala još docira !!! Bolje ništa ne komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije