Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija istražuje

U strašnoj nesreći u Istri poginula braća? Udarili u stablo i sletjeli niz padinu. Auto je u potpunosti izgorio

Automobil koji je u prometnoj nesreći u potpunosti izgorio nalazi se u Policijskoj postaji u Pazinu
Foto: Luka Batelic
1/11
15.09.2023.
u 12:32

Policija nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće te poduzimati radnje u cilju utvrđivanja identiteta osoba koje su pronađene u vozilu.

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na području Lupoglava u Istri, poginule su dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je vozač upravljao automobilom pulskih registracijskih oznaka lokalnom cestom od naselja Brest pod Učkom prema Lupoglavu. Dolaskom na ravni dio, gdje je cesta u padu, vozač je prešao na lijevu stranu i udario u stablo uz lijevi rub kolnika. Nakon što se automobil odbio od stabla, sletio je niz padinu i zapalio se. Automobil je potpuno izgorio, a u njemu su pronađena tijela dviju mrtvih osoba. 

Automobil koji je u potpunosti izgorio nalazi se u Policijskoj postaji u Pazinu.

S mjesta nesreće za Dnevnik HTV-a javio se Marko Percan. Rekao je da će tragedija biti još veća jer se prema neslužbenim informacijama radilo o dvojici mlade braće iz Lupoglava. Policijski službenici obavili su očevid, a nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju tijela radi utvrđivanja uzroka smrti, kao i vještačenje vozila.

VEZANI ČLANCI: 

Policija nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće te poduzimati radnje u cilju utvrđivanja identiteta osoba koje su pronađene u vozilu.

- Za sada nema sumnje da je nešto drugo bilo osim prometne nesreće. Bio je kolnik mokar, nizbrdica oko 8% i onda utvrđuje se krim istraživanjem što se točno dogodilo. Zasad po saznanjima radi se o prometnoj nesreći - rekao je Josip Lukić, voditelj službe prometne policije u PU Istarskoj. 

Video: Požar u restoranu kraj Petrinje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije