Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRTNO STRADAO PJEŠAK

Nijemac (25) poginuo na Jadranskoj magistrali kod Plata: Udario ga je autobus

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
14.09.2023.
u 16:12

Policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku još uvijek radi na utvrđivanju okolnosti ovog stradavanja

Njemački državljanin (25) smrtno je stradao jutros oko 5 sati na državnoj cesti D-8 u blizini mjesta Plat u Župi dubrovačkoj. Kako je izvijestila Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, na 25-godišnjeg pješaka naletio je 38-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je upravljao autobusom dubrovačkih registarskih oznaka.

"38-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine je, upravljajući autobusom dubrovačkih registarskih oznaka, udario u pješaka, 25-godišnjeg državljanina Njemačke, na kojeg je potom naletjelo i osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka koje se kretalo iza autobusa, a kojim je upravljao 24-godišnjak", navodi policija. 

VEZANI ČLANCI:

Njemački državljanin smrtno je stradao na mjestu događaja. Za vrijeme trajanja očevida, kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo iz Dubrovnika, promet na tom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti do 8.25 sati. Policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku još uvijek radi na utvrđivanju okolnosti ovog stradavanja, navodi PU dubrovačko-neretvanska.

VIDEO Jak pljusak zahvatio je Zagreb u popodnevnim satima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije