Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impozantno

Kim Jong-un otvorio 'svemirski' tehnološki centar u Sjevernoj Koreji

sjeverna koreja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
29.10.2015.
u 11:36

Dizajn zgrade, jasno vidiljiv iz zraka, podsjetnik je kako Sjeverna Koreja ne planira odustati od svog nuklerarnog programa

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un obišao je zgradu novootvorenog znanstveno-tehnološkog centra na otoku na rijeci Taedong u Pjongjangu. Impozantna građevina u obliku atoma napaja se putem solarne i geotermalne energije te "ostalih prirodnih izvora", navodi se u priopćenju sjevernokorejske agencije KCNA. 

U njoj se, između ostalog, nalazi i virtualni laboratoriji, prostorija sa simulatorom potresa te brojne dvorane opremljene velikim touch-screen računalima.

Dizajn zgrade, jasno vidljiv iz zraka, podsjetnik je kako Sjeverna Koreja ne planira odustati od svog nuklearnog programa

>> Srbijanski trener o životu o Sjevernoj Koreji: Država plaća račune, osigurava automobil...

Komentara 24

FU
funkipuppi
13:32 29.10.2015.

Ne znam zasto ali ja sam mislio da mu narod gladuje.

IN
incogrito
12:12 29.10.2015.

"zaostala, siromasna, jadna" Sj.Koreja i ono sto nam pokusavaju prodati. Sj.Koreja je za nas svemirska stanica kraj Jupitera..

Avatar R3mba
R3mba
13:46 29.10.2015.

Sve se razmisljam da tamo trazim azil , dosta mi ove lazne demokracije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije