Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li gdje su?

U sedam dana nestalo 13 osoba. Devet ih je maloljetno

nestali,Damir Bušić
Foto: nestali.hr
1/9
18.07.2014.
u 11:38

Od šest nestalih osoba, pronađene su tri osobe. Policija još uvijek traga za Ivanom Barbirom, Vedranom Karavlah i Emanuelom Repom.

Posljednjih sedam dana policiji na području Hrvatske prijavljen je nestanak 13 osoba, od kojih je devet maloljetno. Od šest nestalih osoba, pronađene su tri osobe. Policija još uvijek traga za Ivanom Barbirom, Vedranom Karavlah i Emanuelom Repom.

Jasmin Amić (16) posljednji put viđen je u Osijeku 12. srpnja. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Josip Bumbar (17) nestao je u utorak. Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Na lijevoj strani vrata ima ožiljak. Udaljio se s adrese Vinkovačka cesta u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Damir Bušić (17) nestao je u utorak u Kaštel Novom. Visok je 192 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Udaljio se iz Ulice don Ivana Vuletina u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Marina Elez (16) posljednji put viđena je u Šižgorićevoj ulici u Splitu. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Valentino Jukić (17) nastao je u ponedjeljak s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 190 centimetara i srednje je tjelesne građe.

Ankica Mesler Kezele (57) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe. U ponedjeljak se udaljila s adrese u zagrebačkom Jankomiru u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu i ružičaste hlače.

Ljiljan Oršoš (16) visok je 168 centimetara, ima crnu kosu i crne oči. U srijedu se udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Nikolina Oršuš (15) visoka je 160 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Posljednji put viđena je u Nazorovoj ulici u Zagrebu, odakle su u srijedu udaljila u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crne tajice i ljubičastu majicu.

Juraj Pavlović (17) nestao je 15. srpnja u Hercegovačkoj ulici u Splitu. Visok je 170 centimetara i ima kestenjastu kosu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Luka Smoljanović (18) također je nestao kada i Juraj Pavlović s iste adrese. Visok je 175 centimetara i ima kestenjastu kosu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Mato Škrbec (77) visok je 165-170 centimetara i ima prosijedu kosu. U ponedjeljak se udaljio s Bolničke ceste u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Vid Vincek (55) visok je 180 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Posljednji put viđen je prošlog petka na Jordanovcu u Zagrebu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Martina Zorkić (16) je visoka 170 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Martina se u utorak udaljila s adrese Vinkovačka cesta u Osijeku u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, traperice i crne cipele.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Komentara 2

CH
chemica
12:27 18.07.2014.

Više od pola ih je i ovaj put zbrisalo iz domova za maloljetne kriminalce. Mirni građani nisu policija! Nije naš posao da tražimo osobe koje je sama država smjestila u kavez! Nije baš da se radi o pristojnoj i socijaliziranoj dječici. Njih se ne zatvara u institucije.

Avatar Matija22
Matija22
13:38 18.07.2014.

romi bježe od kuće oni su putujuća nacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije