Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

U samo sat vremena požar mu progutao kuću

požar
Michael Palijan/VLM
07.06.2010.
u 19:43

Vatrogasci su dali sve od sebe, no plamen je bio neumoljiv i progutao sve osim zidova.

Požar koji je izbio danas oko 17.30 u Radićevoj ulici 131 u Velikoj Barni nedaleko od Grubišna Polja u potpunosti je progutao kućicu Siniše Orlovića (44), koji je u njoj živio sam.

Pripadnici grubišnopoljskoga i velikogrđevačkoga DVD-a te daruvarske Javne vatrogasne postrojbe mogli su samo ugasiti ostatke koji su se dimili nakon buktinje koja je u kratkom roku progutala krovište i unutrašnjost kuće ostavivši pustoš unutar zidova.

Vatrogasce su o požaru obavijestili susjedi budući da je vlasnik, koji nije zaposlen i snalazi se za život, bio kod prijatelja nekoliko stotina metara dalje u selu.

- Strašno! Iako je mala i starija, kućicu je držao izuzetno urednom, uostalom, kao i cijelo imanje. Jako je vrijedan i dobar. Ovo je zaista tragedija. Sada doslovce nema kuda. Ostao je potpuno na ulici bez odjeće, dokumenata, hrane… Nezamislivo! - komentirali su dvoje susjeda koji žive preko puta Orlovića.

On je, pak, u nevjerici hodao oko kuće, suznih očiju hvatajući se za glavu te se sav u šoku, ne želeći razgovarati s novinarima, odjednom izgubio u susjedovu dvorištu, što dovoljno govori o razmjerima tragedije i šoku koji ga je pogodio.

Vatrogasci su uspjeli vatru staviti pod nadzor, a očevidom će policija utvrditi uzrok požaru. Već se na mjestu nesreće govorilo kako bi Orloviću, inače razvojačenom hrvatskom branitelju, odmah trebalo ponuditi pomoć.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije