Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Rijeci organizirana humanitarna akcija za azil za pse

psi
Goran Kovačić/Pixsell
08.01.2010.
u 23:00

U K.U.N.S.-u je večeras otvorena i prodajna izložba fotografija "sPAS" putem koje se prikupljaju donacije, a pseću su zabavu posjetili i oni kojima je pomoć namijenjena - napušteni psi koji traže topli dom.

Potrebe azila za pse Društva za zaštitu životinja, koji se godinama suočava s manjkom prostora i sredstava, a odnedavna i hrane za pse, prepoznali su riječki umjetnici i građani. Humanitarnom akcijom u Klubu umjetnika na Sušaku prikupljaju se pokrivači, stara odjeća, pseća hrana, ali i žičane mreže koje će više nego dobro doći psima u azilu.

U K.U.N.S.-u je večeras otvorena i prodajna izložba fotografija "sPAS" putem koje se prikupljaju donacije, a pseću su zabavu posjetili i oni kojima je pomoć namijenjena - napušteni psi koji traže topli dom.

Ključne riječi

Komentara 9

MI
misterija
01:25 09.01.2010.

Pozitivna vijest, je uvijek lijepa vijest.

MM
Mladen Miletić
23:46 08.01.2010.

U Rijeci organizirana humanitarna akcija za azil za pse, moramo toi imati da bi u EU inače nikada mi gladni i jadni nebi hranili pse a izgladnjivali naše starce sa isharačenom mirovinom.. Ja samn i za pse ali kučke kojee to vode treba obvezno dobro kontrolirati ...

TA
Takaros
11:08 09.01.2010.

Bravo Rijecani! Imam psa iz azila i sada smo zajedno treću godinu. Imala sam i prije pse, ali ova kujica je veliko zadovoljstvo. I sad pomažem Noinu arku od kuda sam uzela kujicu kad god mogu. Ove životinje su nevine,, a život im je težak i nepredvidiv. O njima smo dužni brinuti se. Ne dajte se provocirati lažnim humanistima koji piskaraju da se prvo treba brinuti o čovjeku, a ne o životinji. Takav stav doveo nas je pred totalnu ekološku i moralnu katastrofu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije