Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrinja

U prometnoj nesreći poginuo 30-godišnjak, beba prošla bez ozljeda

prometna
Miroslav Šantek PIXSELL
Autori: žg, čr
26.02.2010.
u 20:54

Milković je zadobio teške ozljede od kojih je preminuo do bolnice, a malo dijete u dječjoj sjedalici na zadnjem sjedalu ostalo je neozlijeđeno.

Večeras u 18.40 sati, na cesti Sisak-Petrinja dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 30-godišnji Danijel Milković iz Petrinje. Upravljao je osobnim vozilom u smjeru Petrinje i iz nepoznatog razloga lijevim kotačima je prešao središnju crtu i sudario se s nadolazećim vozilom kojim je upravljao Mijo Vučak iz Petrinje.

Milković je zadobio teške ozljede od kojih je preminuo do bolnice, a malo dijete u dječjoj sjedalici na zadnjem sjedalu ostalo je neozlijeđeno. U vozilu Mije Vučaka, vozač i suputnica zadobili su lakše ozljede. Od nesreće do završetka očevida, promet između Siska i Petrinje odvijao se obilaznom cestom.

Na cesti Bjelovar - Daruvar stradao pješak
Oko 21.40 sati na cesti Bjelovar-Daruvar dogodila se još jedna prometna nesreća, vozač osobnog automobila naletio je na 82-godišnjeg  pješaka koji je od zadobivenih  ozljeda preminuo na mjestu nezgode. Očevid je u tijeku, a promet se odvija  zaobilazno.

Komentara 7

TH
thevoice
06:20 27.02.2010.

janezu , ne budi ljut sto nemas vise bespravnu kamp prikolicu sa pogledom na more , trebali smo vas malo staviti u red , da vas ipak naucimo reda!

OB
-obrisani-
07:11 27.02.2010.

27.02.2010. u 06:20h thevoice je napisao/la: janezu , ne budi ljut sto nemas vise bespravnu kamp prikolicu sa pogledom na more , trebali smo vas malo staviti u red , da vas ipak naucimo reda! ++++++++++++++++++++++++++++ Kod nas (Malinska & Krk) zavrsen je ove zime detaljan popis Zlovenske imovine. Od bespravno podignutog rostilja u kampu do baraka i brodica...

ME
meri
08:45 27.02.2010.

Ovdje kod nas u Hrvatskoj skoro svi sjeku zavoj ili voze po sredini ceste,moraš nekad da staneš da može proči budala kad sje če zavoj nije ni čudo da se tako nešto nedogodi. Voze pijani pa po sredini ceste,ali šta se može kad su budale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije