Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragično

Crni dan: U tri nesreće poginulo petero ljudi, samo u Međimurju troje

Tragična nesreća u Međimurju
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/19
30.10.2019.
u 14:42

Dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene u prometnoj nesreći danas oko 12.30 sati na cesti između Vratišinca i Peklenice u Međimurskoj županiji

Danas je u prometnim nesrećama na hrvatskim cestama poginulo najmanje petero ljudi.

Tri su osobe poginule, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći danas oko 12.30 sati na cesti između Vratišinca i Peklenice u Međimurskoj županiji.

Sudarila su se dva osobna automobila čakovečkih registarskih oznaka. Navodno je došlo do izravnog sudara, no u PU međimurskoj to još ne mogu potvrditi. U tijeku je očevid.

Na mjesto nesreće dojurili su i vatrogasci koji su pomogli u izvlačenju tijela unesrećenih. 

Policija poziva na oprez u prometu jer su ceste skliske zbog kiše. Sudarili su se BMW karavan i Opel Astra. Među poginulima su muškarac rođen 1997. godine i žena rođena 1996., oboje s područja Međimurske županije, doznajemo u PU međimurskoj. Tri osobe prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec, a prema neslužbenim je informacijama u međuvremenu preminula i jedna od njih, 77-godišnjakinja.

Ravnatelj ŽB Čakovec Tomislav Novinščak kaže da su u bolnicu dopremljene tri žene, a 77-godišnjakinja je preminula ubrzo po dolasku. 

VIDEO Prometna nesreća u Međimurju

- Druge dvije su izvan životne opasnosti - kaže ravnatelj.

Kako doznajemo, poginula djevojka Ž.M. iz Ivanovca i mladić E.N. iz Peklenice bili su u vezi.

Mještani Vratišinca kažu da se na toj cesti često vozi brzinom većom od dopuštene.

Tragedije diljem Hrvatske

U prometnoj nesreći oko u 13 sati na cesti Lozovac – Skradin poginula je jedna osoba. Prema prvim informacijama, u izlijetanju vozila s cesta poginuo je muškarac. Promet se odvija jednim kolničkim trakom – izvijestili su iz šibenske policije.

VIDEO Prometna nesreća na cesti Lozovac- Skradin

Jedna je osoba preminula oko 13 sati i u Dugopolju, na cesti D1 prema Splitu, gdje je osobno vozilo sletjelo s kolnika i udarilo u zaštitnu ogradu. Cesta je prohodna.

Komentara 3

BB
Bruno_Bear1
15:46 30.10.2019.

Romi su najgori vozači, često bez vozačkih dozvola, ne znaju i ne poštuju pravila u prometu, vrlo često pod utjecajem alkohola, a policija se ne usudi dirati u njih, jer imaju brojne zaštitinike , razne puhovske i sličnu parazitsku bagru.

RA
Rafael55
16:01 30.10.2019.

Kako to

Avatar neugodan
neugodan
14:15 30.10.2019.

Cigici kolo vode. Buldozere i srusiti im naselja i kolibe!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije