Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizao lubenicu

U poznatoj trgovini slomio kuk, no ovakvu odštetu nitko nije očekivao

Walmart
Reuters/Pixsell
13.11.2017.
u 17:26

Umirovljeni vojnik Henry Walker još u lipnju 2015. godine uzimao je lubenicu u trgovini Walmarta u Phenix Cityju kada mu je noga zapela u drvenoj paleti, a sadfa je napokon dobio presudu

Sud u Alabami naložio je poznatom američkom trgovačkom lancu Walmartu da isplati odštetu od 7,5 milijuna dolara muškarcu koji je slomio kuk u jednom od njihovih trgovina.

Naime, umirovljeni vojnik Henry Walker u lipnju 2015. godine uzimao je lubenicu u trgovini Walmarta u Phenix Cityju kada mu je noga zapela u drvenoj paleti. On se spotaknuo, pao i slomio kuk.

Muškarac je odmah tužio trgovački lanac, a njegov odvjetnik je tijekom suđenja kazao kako je ova ozljeda bivšem vojniku drastično promijenila život.

– Prije je tri puta tjedno igrao košarku, a sada mora hodati uz pomoć hodalice – rekao je odvjetnik Shaun O’Hara.

Pregledavajući snimke nadzornih kamera iz trgovine, još nekoliko kupaca zapeli su za paletu od lubenica, no nisu se ozlijedili.

Prošle srijede sud je tako Henryju Walkeru dodijelio 2,5 milijuna dolara kompenzacijske štete i 5 milijuna dolara kaznene štete.

Walmart je najavio žalbu na presudu jer smatraju kako se radi o iznosu koji je prevelik.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 20

Avatar Becarina
Becarina
19:44 13.11.2017.

Amerika nije imala komunizam, daleko je ispred nas.

AR
Armagedon
18:57 13.11.2017.

Odličnog odvjetnika ovaj imao, kad je toliku odštetu isposlovao .... eh što meni nije noga zapela pa da dobijem bar onih 2,5 miliončića...... I kakve veze imaju branitelji zoranos..... ovo su američka fiškalska posla... ti okrenuo temu skroz....

M3
Miške 3
06:33 14.11.2017.

U KTC Ivanec, mlada djevojka ( valjda studentica pod nekim ugovorom) iz Vidovca, na poslu u restoranskoj kuhinji slomila gležanj i DOBILA OTKAZ dok je bila na bolovanju. Pitao sam gdje je , odgovorili su da "ona tu više nećeće raditi " a zaposlenici od straha šute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije