Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
električni kvar

U požaru u Vinkovcima izgorjela dva dvorišna stana

'30.11.2011., Karlovac - U Tgovacko-ugostiteljskoj skoli u Kralovcu odrzana je vjezba evakuacije  u slucaju pozara. Photo: Dominik Grguric/PIXSELL'
Dominik Grguric/PIXSELL
10.12.2012.
u 08:52

U požaru je potpuno izgorjelo krovište, terasa, pokućstvo i električni uređaji, pa je 82-godišnjoj Vinkovčanki i 51-godišnjakinji iz Gunje načinjena ukupna materijalna šteta od stotinjak tisuća kuna

Zbog kvara na električnoj instalaciji priključka zamrzivača na spojni kabel, izbio je požar u dva dvorišna stana u Zvonimirovoj ulici u Vinkovcima, priopćila je jutros Policijska uprava vukovarsko-srijemska. U požaru je potpuno izgorjelo krovište, terasa, pokućstvo i električni uređaji, pa je 82-godišnjoj Vinkovčanki i 51-godišnjakinji iz Gunje pričinjena ukupna materijalna šteta od stotinjak tisuća kuna. Srećom, u požaru nitko nije stradao jer su u pomoć odmah priskočili susjedi, a vatru su lokalizirali i ugasili vatrogasci JVP Grada Vinkovaca. O događaju je izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima.

>> Izbio požar u stanu u Rijeci, izgorjela jedna soba

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije