Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijelo bilo u savršenom stanju

U Poljskoj iskopao majčin leš iz groba, mumificirao ga, pa držao 13 godina na kauču ispred televizije

Pixabay
30.03.2023.
u 09:12

Ispod ženinog tijela policija je pronašla novine koje datiraju iz 2009. godine. "Prema sadržaju DNA, mumificirano tijelo pripada ženi, Jadwigi L., koja je umrla u siječnju 2010., Marianovoj majci. Utvrđeno je da je grob Jadwige L. u kojem je pokopana 16. siječnja 2010. prazan. Vjerojatno je muškarac iskopao majčino tijelo odmah nakon pokopa i zatim ga mumificirao, a tijelo je ostalo u ovoj kući od 2010."

Muškarac u poljskom gradiću Radlinu (76) držao je u kući na kauču ispred televizije mumificirano tijelo svoje majke. Policija je došla na temelju dojave muškarčevog šogora, a Mariana L. sad se tereti da je iskopao majčino tijelo iz groba i donio ga kući, piše Daily Mail. "Primili smo prijavu u vezi s otkrivanjem tijela od člana obitelji vlasnika stana. Policajci su otišli u Ulicu Rogozina u Radlinu. U dijelu kuće koji pripada starijem muškarcu otkriven je mumificirani leš", kazala je glasnogovornica policije Małgorzata Koniarska

Ispod ženinog tijela policija je pronašla novine koje datiraju iz 2009. godine. "Prema sadržaju DNA, mumificirano tijelo pripada ženi, Jadwigi L., koja je umrla u siječnju 2010., Marianovoj majci. Utvrđeno je da je grob Jadwige L. u kojem je pokopana 16. siječnja 2010. prazan. Vjerojatno je muškarac iskopao majčino tijelo odmah nakon pokopa i zatim ga mumificirao, a tijelo je ostalo u ovoj kući od 2010.", rekla je Joanna Smorczewska iz Ureda okružnog tužitelja.

Tijelo je bilo savršeno očuvano, a ne zna se kakve je kemikalije Marian koristio za mumificiranje leša. Osjetio se i miris naftalina. Marian živi samo 300 metara od groblja na kojem je njegova majka bila pokopana. 

VIDEO: Prizori kao iz filmova, ulice u SAD poplavljene, ne vidi se uopće cesta

Komentara 1

NE
Neutral
13:02 30.03.2023.

Taj je stvarno volio mamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije