Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popis stanovništva

U pet gradova 2130 prijava za popisivače i kontrolore

'popis'
''
23.02.2011.
u 16:54

U tri dana prijava u Ogulinu se prijavilo 337 kandidata, 304 u Dugoj Resi, 130 u Ozlju i 108 u Slunju

Iako će broj biti i veći jer su prijave kandidata za popisivače i kontrolore na popisu stanovništva u nekim općinama u tijeku, u pet ovdašnjih gradova za taj se posao prijavilo 2130 kandidata!

Najviše, 1251, u Karlovcu, ali ni u drugim gradovima zanimanja nije nedostajalo. U tri dana prijava u Ogulinu se prijavilo 337 kandidata, 304 u Dugoj Resi, 130 u Ozlju i 108 u Slunju.

Tko je prošao na preliminarnom testiranju, znat će se nakon što upitnike koje su kandidati popunjavali optički očitaju u DZS-u, vjerojatno idući tjedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije