Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađena tijela

U padu zrakoplova u Indoneziji 54 osobe poginule

indonezija, pao zrakoplov, trigana air
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
18.08.2015.
u 07:30

Na letu je bilo 49 putnika, među kojima je bilo petero djece, te pet članova posade. Svi su pronađeni mrtvi

Ukupno 54 osobe poginule su u padu zrakoplova Trigana Aira koji se prije dva dana srušio u Indoneziji. Zrakoplov je letio od grada Jayapura na otoku Papui do grada Oksibila.

Na letu je bilo 49 putnika, među kojima je bilo petero djece, te pet članova posade. Svi su pronađeni mrtvi.

U avionu su prevozili i 6,5 milijardi rupija (oko 485.000 dolara) u gotovini koji su trebali biti podijeljeni siromašnim obiteljima u zapadnoj Papui.

Zrakoplov se srušio u planinama i pronađen je potpuno uništen. Kako je do nesreće došlo još se ne zna no uskoro bi se trebalo saznati jer je pronađena crna kutija koja će, vjeruju istražitelji, otkriti uzroke nesreće.

>> Pronađena olupina nestalog indonezijskog putničkog zrakoplova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije