Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U ovoj krizi ulje na vatru posebno dolijevaju političari, a predsjednik je glavni huškač

29.11.2021. u 08:04

Predsjednik je iz dana u dan sve otrovniji na riječima, vrijeđa na sve strane na osobnoj razini, a sve to može jer ima imunitet od kaznenog progona. I onda kad se vidi tko mu plješće, doista boli glava!

Komentara 70

SP
Spezzi
11:34 29.11.2021.

Proširila se trgovina. Nekada je partiji na vlasti bilo važno kupovati samo saborske zastupnike, a danas ima više novinara kao partijskih spavača, nego bilo kojih drugih.

MK
mksdk
09:37 29.11.2021.

Sendvič bojna se aktivirala. hehe

VI
vidum
13:26 29.11.2021.

Gospodine Milanoviću, Vaša je dužnost kao predsjednika, da se suprotstavite zločincima iz kriminalne organizacije koja već 3 desetljeća ovaj narod i državu vodi u propast. Hrvati su uz Vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije