Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija provodi deaktivaciju

U Nišu pronađena neeksplodirana bomba, radnici 50-ak tvrtki 'zarobljeni' u zgradi

Srbija: Tre?i dan potrage za nestalom djevoj?icom Dankom, policija kopa teren, stigao i bager
Foto: Pixsell, Ilustracija
16.04.2024.
u 17:32

U Znanstveno-tehnološkom parku radi oko 50 kompanija s ukupno više od 500 zaposlenih, kojima je trenutno onemogućen izlazak iz zgrade

U Znanstveno-tehnološkom parku u srpskom Nišu jutros je pronađena neeksplodirana eksplozivna naprava. Policija je dojavu zaprimila oko 10:30 sati u utorak, a službenici specijalne jedinice su odmah izišli na teren. Prema prvim informacijama, radi se o staroj, korodiranoj eksplozivnoj napravi. 

Deaktivacija eksplozivne naprave pronađene prilikom izgradnje temelja zgrade započela je oko 15:20 sati. Kako doznaje Nova.rs, radi se o neeksplodiranoj raketi Tomahawk na kojoj piše datum "25.5.1999.".

U Znanstveno-tehnološkom parku radi oko 50 kompanija s ukupno više od 500 zaposlenih, kojima je trenutno onemogućen izlazak iz zgrade. Nova zgrada gradi se u dvorištu već postojeće, na udaljenosti manjoj od 100 metara.

VIDEO Interventna policija spriječila obračun kod kafića u Klaićevoj ulici

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije