Naslovnica Vijesti Svijet

U napadu u provinciji Hama poginulo 9, a ranjeno 20 osoba

Iz sirijskog opservatorija za ljudska prava kažu da su napadi usmjereni položaje koji pripadaju pobunjeničkim skupinama u sjevernoj provinciji Hama i južnoj Idlib
08. rujna 2018. u 07:27 4 komentara 661 prikaza
Sirija
Foto: Reuters/Pixsell

Zračni udari pogodili su sirijsku pobunjeničku provinciju Idlib u petak, a u iznenadnom napadu na kršćansku većinu u sjeverozapadnom dijelu provincije Hama poginulo je 9 osoba, uglavnom žena i djece, a 20 ih je ranjeno, izvijestila je sirijska agencija SANA.

KONFERENCIJA O SIRIJI Rat je riješen, ali nije završen: Što je donio sastanak Putina, Rouhanija i Erdoğana

Iz sirijskog opservatorija za ljudska prava kažu da su napadi usmjereni položaje koji pripadaju pobunjeničkim skupinama u sjevernoj provinciji Hama i južnoj Idlib.  

Oko 3 milijuna ljudi živi u većinskom uporištu predsjedniku Bašaru Al Assadu koje obuhvaća većinu provincije Idlib i susjedni mali dio Latakije te provincije Hama i Alep.

 

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • alphazulu99:

  Nije napisano kako taj opservatorij promatra iz Londona. Imaju dobre teleskope.

 • Avatar stinkyink
  stinkyink:

  Idlib...aha...to je ono pitoreskno mjestašce gdje su na glavnom trgu razapinjali kršćane na križeve i nabijali odrezane glave na ograde pored ceste sirijskim vojnicima...sve mi suze na oči idu zbog “ humanitarne “ katastrofe…...inace odlično plaćen oglas od CIA, ovakovi ... prikaži još! članci se svakodnevno objavljuju u zapadnim zemljama, plaćeni članci.

 • Toni70:

  Banda i njihova propaganda , Koliko se ginulo u Iraku stotine tisuća dali se našao jedan muškarčina da napiše i tko bi mu dozvolio objavio to ? Kad nije dozvoljeno nešto tek svaki tisućiti događaj kolaretalije . Ovdje nitko se ... prikaži još!se ne našali da ne kaže da su se svi teroristi i njihovi saveznici lijepo rasporedili među civile tamo . Uspiješna strategija . Znamo da je to isto bio slučaj i u Iraku opoziciju Ameri odluče skupa sa Kurdima dotući i kad nasmiju pametni da broje civile njima mile nema ni opterećenja za čiste duše koje žive u dmonkrantijama da su žalosni i odmah spremni da zaštite tamo dotjerane i poslane naoružane op. saveznike ....