Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje

U Lovasu pretukli kujicu i slomili joj čeljust

Foto: Privatni album
1/6
14.10.2019.
u 20:21

Ozlijeđenu životinju pronašla je volonterka iz Osijeka, dala joj je ime Afrodita. Čeka je operacija, a doznajemo kako postoje svjedoci događaja

Koliko dugo je lutala Lovasom u potrazi za hranom i dvorištem u koje će se sakriti nitko ne zna. Primijetili su je tek kad je na društvenim mrežama objavljena fotografija kujice za koju je napisano samo da je ozlijeđena.

Ostala je i tako ozlijeđena na ulici, sve dok po nju nije došla volonterka iz Osijeka i odvela je kod veterinara.

– Dobila je ime Afrodita. Ima dvostruki prijelom vilice, a veterinar koji ju je pregledao bio je zaprepašten kad je vidio ozljede. Kujica je pretučena i ima dvostruki prijelom čeljusti. Trenutno je u stacionaru u veterinarskoj ambulanti – kaže nam volonterka Sandra M. koja je kujicu pronašla i donijela u Osijek. Detalji zahvata još uvijek nisu poznati, ali Afrodita je stabilno i svi se nadaju da će joj operacijom uspjeti spasiti i čeljust. Kako Afrodita napreduje te kako volonterima koji se brinu za nju pomoći možete pratiti na Facebook stranici.

Foto: Privatni album

I dok Afroditu čekaju teški dani, operacija i oporavak, doznajemo da su joj ozljede nanijele tri mlađe muške osobe, tukli su je nogama i udarcima joj slomili čeljust. Doznajemo da postoje i svjedoci događaja, no još uvijek šute. Volonterka koja je spasila Afroditu odlučna je i kaže da će sve napraviti kako bi se počinitelji pronašli. Podsjećamo da je svako zlostavljanje, nepotrebno nanošenje boli i izlaganje životinje nepotrebnim patnjama kazneno djelo. A Afrodita je zbog udaraca nogom sigurno osjećala bol, a sigurno je i da je bila izložena nepotrebnim patnjama. Imate li bilo kakva saznanja o ovom kaznenom djelu, prijavite policiji.

 

Ključne riječi

Komentara 4

JU
jungleboy
22:08 14.10.2019.

Nadam se da će se uspješno oporaviti i da će naći svoj zauvijek dom... a ove koji su joj to učinili da će snaći primjerena kazna.

Avatar navijač
navijač
09:10 15.10.2019.

Daj počnite više primjereno kažnjavati te gnjide koje maltretiraju životinje,

DL
Dada_la
23:55 14.10.2019.

Nepotpuni clanak... Pronasli je D. I V. Buček i trazili pomoc policije, azila i dobrih ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije