Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN RAZLOG

Vlastitog psa u dvorištu napao nožem i teško ga ozlijedio

Ilustracija
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
09.10.2019.
u 08:34

Psa je preuzeo veterinarski tehničar, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava, kažu u policiji

 Muškarac (58) kazneno je prijavljen jer je vlastitog psa teško ranio nožem u dvorištu obiteljske kuće u okolici Koprivnice.

Nesvakidašnji napad dogodio se u ponedjeljak oko 11 sati, priopćila je u srijedu koprivnička policija. Napadač je bio pod utjecajem alkohola od čak 2,53 promila.

“Oko 11 sati pod utjecajem alkohola od 2,53 promila u dvorištu kuće svojem psu zadao je nožem ubodnu ranu. Psa je preuzeo nadležni veterinarski tehničar, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava”, naglasila je policija.

Čini se kako je pijanom muškarcu smetao lavež psa u dvorištu, pa je uzeo nož i odlučio se obračunati s njim. Nije poznato tko ga je prijavio policiji.

Komentara 2

HR
hrkljusic
08:58 09.10.2019.

Tak ti je to kad pas ne zna citat, a lijepo pise, bum te piknul ak me budis.

DU
Deleted user
10:07 09.10.2019.

To je kad samo čudnom pogreškom prirode imaš dvije noge umjesto četiri, nemaš rep ni krzno. Pa te se mora nazivati "ljudskim bićem", a zapravo si pijana beštija kojoj je mjesto u kavezu s debelim rešetkama. Pa, dokle više?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije