Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u međimurju

Muškarac koji se ubio večer ranije imao prometnu nesreću

očevid međimurje
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
10.01.2015.
u 21:05

U međimurskoj policiji također još nisu sigurni kako je preminula žena te će pričekati obdukciju

- Sve je bilo najnormalnije, kuma nije bila bolesna, jedino znam da je ovih dana bila na kontroli štitnjače. Ne pamtimo ni nikakve nemire kod njih niti svađe. Bila sam na poslu kad se to dogodilo, djeca su bila kod kuće - ispričala nam je kasno večeras gospođa Novinščak, prva susjeda supružnika koji su u kući pored njene u Grkaveščaku u gornjem Međimurju danas pronađeni mrtvi.

M.K (47) pronađena je u svome krevetu lijepo uređene katnice koja se nalazi na glavnoj cesti, stotinjak metara dalje od poznatih Toplica Sveti Martin, a njezin suprug S. (53) obješen u podrumu. Pronašao ih je suprugov najmlađi brat Mladen (bilo je sedam braće). Mladena kod kuće u obližnjem Jurovčaku večeras nismo pronašli, no treći brat Stjepan i sin četvrtog brata, Dalibor, ispričali su nam što znaju.

- S. je večer prije sletio s autom s ceste. Mladen je to ujutro čuo u dućanu i otišao je do njega oko podneva, da vidi treba li kakvu pomoć oko izvlačenja auta. Došao je na grunt, vrata su bila otvorena i u krevetu je pronašao M., a potom i njezinog supruga. Nitko ništa ne zna, policija ne govori. Je li možda ona preminula od tko zna čega pa si je i on oduzeo život ili je bilo nešto drugo, ne znamo - kazali su nam.

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

U međimurskoj policiji također još nisu sigurni kako je preminula žena te će pričekati obdukciju. A kod renault scenica, koji je "na nos" sletio u odvodni kanal ribnjaka u obližnjem Svetom Martinu, kasno večeras skupila se oveća skupina ljudi te su ga izvlačili traktorom. Kažu da je S. manevrirao, skrečući s ceste koja je na nasipu udesno ka seoskom domaćinstvu, valjda krenuvši na piće, pa sletio u kanal. Je li uništeni automobil povezan s tragičnim smrtima, pokazat će istraga.

Preminuli bračni par ima kćer u srednjim dvadesetim godinama, koja je studirala i radi u Mariboru. Pozvana je riječima da se "nešto dogodilo", a kako kaže obitelj, sva je sreća što je došla taman nakon što su mrtvozornici odvezli tijelo u Županijsku bolnicu Čakovec.

>>U stanu u Zagrebu pronađena mrtva žena

>>Mlađa mrtva ženska osoba pronađena pored zgrade u Šimićevoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije