Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

U Kneževim Vinogradima u kontejneru pronađeno osam ubijenih psića

Ako je netko u stanju štence stare nepuna dva mjeseca staviti u vreću i tući do smrti pitamo se što bi taj netko mogao napraviti čovjeku?! Nakon što ih je dobro izmlatio i usmrtio odlučio ih je baciti u kontejner. Osam mrtvih i jedno koje se bori i dalje
14. veljače 2019. u 16:07 3 komentara 575 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/7

U zakonu o zaštiti životinja piše da je vlasnik odgvoran i mora se pobrinuti za potomstvo svojih pasa, ako se već nije odlučio za njihovu kastraciju. Kako to rade stanovnici Kneževih Vinograda mogli su se uvjeriti djelatnici Veterinarske stanice Beli Manastir.

U kontejneru su pronašli osam ubijenih psića, a jedan je još bio živ. Za njegov se život veterinari i dalje bore.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

– Stanovnici Kneževih Vinograda bi možda trebali biti zabrinuti za svoj život kada šeću ulicom. Ako je netko u stanju štence stare nepuna dva mjeseca staviti u vreću i tući do smrti, pitamo se što bi taj netko mogao napraviti čovjeku?! Nakon što ih je dobro izmlatio i usmrtio, odlučio ih je baciti u kontejner. Osam mrtvih i jedno koje se bori i dalje. Držimo fige da preživi bar on i pokaže tom "čovjeku" da ima i normalnih ljudi koji vole pse. Kneževi Vinogradi nisu veliko selo pa ako netko ima informaciju tko je imao jučer štence u svom dvorištu, a danas nema, neka javi u inboks stranice kako ne bi ovakav prizor zatekli ponovno za šest mjeseci – napisali su na svojoj Facebook stranici.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

Imate li takva saznanja, javite im se. Zlostavljanje životinja kazneno je djelo, a bezrazložno ubojstvo kažnjava se zatvorskom kaznom do godine dana.

 

zlostavljanje životinja Zbog ubojstva i mučenja psa podignuta optužnica protiv 63-godišnjaka crna kronika 2018. Trebamo inspekciju za zaštitu životinja koja bi se bavila isključivo zanemarivanim, zlostavljanim i napuštenim životinjama
Zagrebparking
NA VRELOM ZAGREBAČKOM ASFALTU
Otkrivamo: Kako izgleda jedan dan s kontrolorom Zagrebparkinga

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Asterix
  Asterix:

  To je je u stanju napraviti samo smeće od čovjeka. Da i njega netko zatuče ne bi ga žalio. Gade mi se takve spodobe.

 • Avatar zrakomlat59
  zrakomlat59:

  Samo polako. Ovako se na sjeveru Hrvatske oduvijek rješavalo neželjene štenadi i mačića. Mislim da nije lijepo ni ugodno ali takav je pseći život. Ovi što se zalažu za ubijanje djece dižu istovremeno buku zbog ubijanja pasa. Kao što rekoh ... prikaži još! grijeh je. Osim što ovi što ubijaju štence u većini ne ubijaju ljude.

 • zip123:

  Sve receno