Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje
Povratak na članak

U Kneževim Vinogradima u kontejneru pronađeno osam ubijenih psića

Ako je netko u stanju štence stare nepuna dva mjeseca staviti u vreću i tući do smrti pitamo se što bi taj netko mogao napraviti čovjeku?! Nakon što ih je dobro izmlatio i usmrtio odlučio ih je baciti u kontejner. Osam mrtvih i jedno koje se bori i dalje

Komentari 3

Avatar Asterix
Asterix
16:30 14.02.2019.

To je je u stanju napraviti samo smeće od čovjeka. Da i njega netko zatuče ne bi ga žalio. Gade mi se takve spodobe.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
19:35 14.02.2019.

Samo polako. Ovako se na sjeveru Hrvatske oduvijek rješavalo neželjene štenadi i mačića. Mislim da nije lijepo ni ugodno ali takav je pseći život. Ovi što se zalažu za ubijanje djece dižu istovremeno buku zbog ubijanja pasa. Kao što rekoh grijeh je. Osim što ovi što ubijaju štence u većini ne ubijaju ljude.

VL
ZI
zip123
16:54 14.02.2019.

Sve receno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.